Tuesday, May 15, 2012

Seuraa pellolla


Thor oli eilen todella railakkaalla tuulella kun saavuin tallille. Onneksi oli lenkkitossut jalassa joten lähdimme yhdessä lenkkeilemään ja vaikka juokseminen ylienergisen hevosen vieressä ei aina ole helpointa niin aina välillä Thor näytti sen verran upeata ravia, että meinasi mamma pyörtyä. Lenkkituokion jälkeen ratsastimme vielä maneesissa ja olimme molemmat hikisiä ja tyytyväisiä kunnon treenin jälkeen.

Tänään Thor oli taas ihanan rauhallinen ja maailman suloisin. Löysin aivan uusia puolia Thorin käyttäytymisestä ja tuntuu, että Thor todella luottaa ja kommunikoi jo täysin eri tasolla. Ratsastimme vain hetken kentällä ja sen jälkeen saimme Netestä ja Ametistista peltolenkille seuraa.

Huomenna on vuorossa Johannan tunti Jennan ja Wackulin kanssa ja torstaina pidän tunteja Tampajalla. Lauantaina ehdin vihdoinkin pitkästä aikaa Masin luokse ja voin kertoa, että kaipuu on todella kova.

Perjantaina järjestelen Ellan syntymäpäiväjuhlia, sillä niitä vietetään viikonloppuna. Tänään Ella käveli muiden oppilaiden kanssa esikouluun ja ymmärsin pitkästä aikaa miten iso tyttö minulla jo on.

2 comments: