Friday, December 3, 2010

Totilas und Matthias Rath

Matthias Rath on Totilaksen uusi ratsastaja. Olen kerran aikaisemmin ollut kateellinen. Kun veljeni pääsi Unicefin kanssa Afrikkaan ja nyt Matthias Rathille. Aivan uskomaton hevonen.

Tulin myöhään tallilta kotiin, sillä kävin pitämässä tunnin Renjalle ja Idalle ja sen jälkeen kävin vielä liikuttamassa Granden ja Klöntin. En ollut ihan parhaimmillani, sillä kävin tänään urheiluhierojalla (meillä on töissä hieroja. Aivan superia). Hän kävi läpi kaikki jumiutumat ja etenkin vasen alempi selkälihas oli ihan jumissa ja hän meinasi, että se johtuu siitä, että ajan paljon autoa ja kaasua painaessa syntyy staattinen liike joka jumiuttaa vasemman selkälihaksen.

Ella on leiponut piparkakkutalon isänsä luona ja saimme ihania pipareita mukaan kotiin. Huomenna vietämme QT Ella ja minä. Avaamme kalenterien luukut, croisantit uuniin heti aamusta ja nautimme vapaapäivästä.

Mua harmitti todella paljon tiistaina, kun missasin tämän Kodak-hetken. Sain sen ikuistettua kännykällä, mutta olisin mieluusti ottanut kunnon kuvia kameralla.

No comments:

Post a Comment