Sunday, December 5, 2010

Go girls!

Vaikka blogi on "Kian heppablogi", huomaan kirjoittavani aika paljon oppilaitteni heppaelämästä ja muista aiheista. Ehkä pitäisi muuttaa nimi pelkäksi heppablogiksi (tai jos teillä on jotain ideoita, niin otan niitä mielelläni vastaan). Mietin tänään blogini nimeä, kun ystäväni on lähdössä Nicaraguaan vapaaehtoistyöhön ja on perustamassa blogia eikä hän ole keksinyt sille nimeä vielä. Tajusin yhtäkkiä, että en koskaan oikeastaan sen koommin miettinyt minkä nimen annan blogilleni, joten siitä tuli Kian heppablogi. Mielestäni tässä on oiva ja hauska blogin nimi: Eat Scuba Love.

Tänään on ollut aika hutera olo etenkin estetunnilla eilisen juhlimisen jälkeen, mutta Tapsa kuten aina mahtavana valmentajana piti meille jälleen hyvän tunnin. Nina ja pikkuinen 3-vuotias Estelle hyppäsivät todella hienosti ja tasaisesti tänään ja on ihana seurata miten nopeasti nuori hevonen oppii ja miten tyytyväinen se on, kun ei vaadi liikaa vaan tekee hyppäämisestä hauskaa.

Hutaraan olooni sain energiaa, kun Annikan ja Iidan äidiltä saapui tekstiviesti:

"Tytöillä oli menestyksekäs kisapäivä tänään. Kaikki ratsastivat hyvin omalla tasollaan. Iida sijoittui 40 cm luokassa, Annika voitti 80 cm ja Renja 90 cm." Go girls! I'm proud of you!

Kannattaa myös käydä katsomassa Knaperbackan Hankitreeniä Joulua odotellessa -video. Kuten videon alla lukee, hankitreeni vahvistaa hevosen lihaksistoa ja pitää ratsastajan pirteänä! Ja aika ihanalta tuo hangessa ratsastaminen näyttää.

Kuvissa Inkoon kaunis maalaismaisema ja rakas Masi, joka tarkkailee metsän tonttuja.

No comments:

Post a Comment