Tuesday, July 23, 2013

Hopplaa


Oma olotila on melko hopplaa kolmen mahtavan illan ja yön jälkeen. Ensin olimme ystävien luona juhlissa Snappertunassa perjantaina ja lauantaina nousin ylös jo viideltä, jotta ehtisin laivalla Ahvenanmaalle. Tarkoitus oli ajaa tyttöporukalla ystävän veneellä, mutta oli luvattu kovin tuulista säätä, joten isompi alus tuntui paremmalta vaihtoehdolta. Vietimme kaksi vuorokautta Maarianhaminassa ja tänä aikana juteltiin, itkettiin, naurettiin, syötiin hyvää ruokaa, juotiin ja tanssittiin ja olo oli mitä onnekkain. Kyllä ystävät ovat kultaa arvokkaampia tai miten se nyt menee:) 


Tänään oli onneksi Petra Thorin selässä jo yhdeksältä aamulla ja Petra käytti paljon maapuomeja avuksi. Thor ei aina tahdo oikein keskittyä ja nostaa jalkoja, mutta tänään Thor oli kuulemma varovaisempi. Thor tahtoo mielellään ponnistaa hieman kauempaa, joten maapuomit auttoivat siihen. Kun olin poissa Ossi ohjasajoi Thorin pari kertaa ja Susanna ratsasti eilen kunnolla kentällä. Kiitos todella paljon avusta te upeat ihmiset. On niin mukavaa lomailla, kun hevosista ei tarvitse huolehtia.

Ennen tuntia Thor sai oikein kunnon rapsutuksen mieheltäni ja tunnin jälkeen Thor sai kunnon pesun ja pääsi takaisin laiduntamaan. Satulansovittaja joutui perumaan viime viikolla, joten huomenna olisi tiedossa satula-asiaa.

Nyt ajattelin vilkaista dokumenttiprojektin Herkkä hevosmies.


No comments:

Post a Comment