Sunday, May 19, 2013

Tytöt maastoilee

























Ella ja Naemi pääsivät tänään ensimmäistä kertaa maastoon (ok, ollaanhan me kävelty jo kerran kallioilla Dominikaanisessa Tasavallassa).

Tytöt jännittivät hieman, mutta muuten maasto sujui oikein hyvin ja Ellalla ylettyi melkein jalat maahan tällä aivan ihanan luotettavalla yksisilmäisellä shetlanninponilla.

Ja parasta kaikessa oli, kun hevoset pääsivät tunnin jälkeen vapaana syömään ruohoa pihamaalle. Siitä tuli niin hyvä mieli.

Perheen kera jatkoimme vielä omalle tallille syömään, pidin tunnin Carolinalle ja Marillalle ja sen jälkeen lähdimme Jennan ja Thorin kanssa maneesiin. Vuorossa oli Johannan tunti, joka oli jälleen kerran niin uskomattoman hyvä. Keskityin niin paljon ja sain tehdä hommia oikein olan takaa, joten tuntiraportti jää toiseen kertaan koska nyt on todella väsynyt ja raukea olotila. Jos ehtisi vielä vilkaista iki-ihanaa sunnuntai Hesaria.

Huomenna on  jälleen vuorossa hampaiden tarkistus Jutin luona Vermossa. Täytyy sanoa, että olisi hieman muutakin tekemistä, mutta mitä sitä ei tekisi rakkaan hevosensa hyvinvoinnin vuoksi.

Masi oli eilen todella kipeän oloinen. Masilla on niskanikamavamma ja hermo jumissa, mutta Masilla ei koskaan ole ollut selkeästi kiputiloja (sen mitä nyt ihminen osaa hevoselta aistia). Nyt kaikki ei kuitenkaan ollut hyvin, joten toivotaan että kipulääkekuuri ja lepo helpottaisi rakkaan Masimme olotilaa. Nyt kun kesäkin tuntuu olevan oikeasti tuloillaan.....


No comments:

Post a Comment