Friday, March 1, 2019

Uusia tuulia työrintamallaIlokseni voin kertoa, että aloitan MySpeakerin viestintä- ja markkinointijohtajana ensi viikolla. Puhe ja kommunikaatio ovat aina olleet lähellä sydäntäni, joten tämä työ tuntuu juuri oikealta tässä elämänvaiheessa. Pääsen jälleen oppimaan ja kokemaan uusia asioita ja kehitän toivottavasti myös itseni markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisena, puhujana ja esiintyjänä.

Tässä vielä Markkinointi & Mainonta -lehden nimitysartikkeli, Kia Herold puhujatoimisto MySpeakerin markkinointi- ja viestintäjohtajaksi: "Kun saamme kehitettyä näitä taitoja, luulen, että olemme ihan voittamattomia"

"Kun saamme kehitettyä näitä taitoja, luulen, että olemme ihan voittamattomia. Suomessa on paljon hienoja asioita ja osaamista, joita voimme viedä maailmalle. Emme kuitenkaan osaa aina esittää niitä sillä tavalla, että ne ovat tarpeeksi kiinnostavia, minkä taas meidän naapurimaamme osaa erittäin hyvin", kiteyttää Herold.Pääsimme myös rakkaan veljeni Kim Heroldin kanssa 7 päivää -lehteen, kun kävimme Marko Björsin uuden korusarjan Cosmic -julkistamistilaisuudessa The Cock -ravintolassa. Muistattehan seurata Kimin seikkailuja Selviytyjissä aina sunnuntaisin klo 20.00. 

4 comments: