Sunday, December 11, 2016

Equestrian Stockholmin hevosmuotinäytös

Madis Morna nauratti tyttöjä koko päivän. Mahtava herrasmies.

Kävin tapaamassa Charlesia ja Erkkiä Ratsastuskeskus Ainossa pari kuukautta sitten ja sovimme samalla, että järjestän Equestrian Stockholmille pienimuotoisen hevosmuotinäytöksen joulukuun puurojuhliin.

Carolina McLean ja Erika Hanhisuanto

Maailman ihanin Katja Ståhl. Katjan avulla ei voi kuin tulla mahtava tapahtuma.
 
Ajatus kuulosti todella kivalta, mutta käytännön asiat eivät olleetkaan ihan niin helppoja. Yritä vain googlata hevosmuotinäytös, equestrian fashion show tai jotain sen kaltaista, niin tietoa ei löydy ollenkaan. Onnekseni sain houkuteltua itseäni luovemmat ihmiset, Heidi Hailan ja Erika Hanhisuannon auttamaan suunnittelussa ja päädyimme kepeään ja hauskaan muotinäytökseen, joka oli ensisijaisesti hauska toteuttaa.

Vietimme eilen koko päivän Ratsastuskeskus Ainossa, haimme kaikille vaatteet Putiikki Ainosta, rakensimme muotinäytöslavan puomeista ja kukista ja katsoimme kaikille hevoset valmiiksi.


 
Heidi Haila tuli näytökseen suomenpienhevosori A.T. Unikuvan kanssa ja Heidi Pätsi esiintyi ratsastuskouluhevonen Wadi kaverina (josta Heidi totesi, että onpa upea ratsastuskouluhevonen). Okko Pölläsellä ja Madis Mornalla taas oli käsihevosina ratsastuskouluhevoset Dino ja Santtu, jotka käyttäytyivät esimerkillisesti.

Katja haastatteli lyhyesti Okkoa ja Madista.


Tilaisuuden juonsi Katja Ståhl ja Katjan ihana tytär Vilma Kuoppamäki esiintyi mallina näytöksessä. Equestrian Stockholmin upea yhteistyöratsastaja Carolina McLean tuli Saksasta asti mukaan tapahtumaan ja oli kuten aina maailman parasta seuraa.Suuri kiitos vielä kaikille mukana olleille malleille ja toimihenkilökunnalle ja erityiskiitos Rakkaalle Ellalle, joka jaksoi koko päivän olla mukana työntouhussa. Aivan mahtava päivä. Nyt voin jopa reippain mielin sanoa, että hevosmuotinäytöksien järjestäminen onnistuu myös jatkossa.:)

Erikalla päällä Lightweight Jacket Burgundy, Burgundy Polo -toppi ja
keväällä jälleen myyntiin tulevat ratsastushousut.

Vilmalla päällä suosittu Casula Luxury Navy -huppari ja sininen liivi kullanvärisellä vetoketjulla.
 
Carolinalla päällä WCT Jacket Faded Pink sekä Dusty Pink -liivi. 
Heidillä päällä harmaasininen Next Generation Jacket ja Unskilla No Boundaries Champagne
 koulusatulahuopa sekä pintelit. 


Oripoika Unskilla oli myös kaikenlaista hauskaa kerrottavaa.Heidillä päällä Lightweight Jacket Navy. Wadella Royal Classic koulusatulahuopa sekä korvahuppu.

Lisätietoja mallien vaatteista löydät sivustolta equestrianstockholm.fi

No comments:

Post a Comment