Tuesday, July 28, 2015

Uusi laidun


Tuhat ideaa mistä haluaisi kirjoittaa on mielessä, mutta viimeiset viikot ollaan nautittu kesästä niin täysin siemauksin, että kirjottamiselle ei ole jäänyt aikaa. 

Ollaan asuttu saaressa suurimman osan ajasta ja käyty hevostelemassa mantereella harva se päivä. Piff on tuonut elämään ihan uuden ulottuvuuden, kun lapset viihtyvät tallilla erityisen hyvin. Ella on saanut talutella Piffiä laitumelle ja takaisin kotiin ja eilen Ella pääsi myös Mareldan kyytiin ennen kuin hän lähti Unkariin isänsä ja muun perheen luokse lomailemaan. 


Eilen ajoin suoraan Yoga Nordicin Hot jooga -tunnille lentokentältä, joten lähdimme maastoon vasta kahdeksan maissa illalla Jolinin ja Mareldan kanssa. Ollaan löydetty maailman makein lenkki. Alkutaipale on hieman kivistä ja soista, mutta sen jälkeen pelkkää hiekkatietä silmänkantamattomiin. 

Marelda ravaa yleensä niin kovaa, että Thor ei pysy mukana, joten saatiin parin tunnin lenkillä monta hyvää ravi- ja laukkapätkää. Ensimmäisen laukan aikana Thor veti oikein kunnon rodeot, mutta rauhottui heti. Thor harvemmin pukittaa, mutta jos on hirveän innostunut saa kyllä pitää satulasta kunnolla kiinni.:) 

Tänään lähdimme heti aamusta Jolinin kanssa siirtämään paaluja ja lankoja vanhalta laitumelta uudelle ja hevoset pääsivät oikein luksus laitumelle täynnä maailman ihaninta ruohoa. 

Huomenna ajattelin taas viedä Thorin uimaan ja parin viikon päästä on varattu aika Jutille Vermoon. Thor on nyt pari kertaa raspattu viimeisen vuoden aikana, mutta suu ei tunnu oikein hyvältä, joten lompsitaan kuulostelemaan mitä mieltä Juti on. Olen melko varma, että nyt kun Thor syö 24 tuntia vuorokaudessa pysyy suu myös pidempään paremmassa kunnossa. Viime kesänä kun meillä oli jo 7 kuukauden mittainen hyvä "suukausi". 


Ajattelin aina Masin kanssa, että Masi tuli kotiin kun muutimme Gunssanille. Matka oli aivan liian pitkä ja treenimahdollisuudet melko huonot, mutta Masin fyysisten vaivojen takia emme nähneet Tiinan kanssa muuta paikkaa enää vaihtoehtona. 

Kun Thor nyt sitten on saapunut kesäparatiisiin on myös toinen hevoseni löytänyt kotiin. Koti on vielä kauempana ja treenimahdollisuudet olemattomat, mutta kaikki jota haluan hevoselleni täyttyy juuri täällä. 

Miten voisin ottaa Thorin täältä pois?


Boomer-koira saapui juuri hoitoon ja illalla kokeillaan Fiskarsin uutta Kitamura sushi -ravintolaa mieheni kanssa. Mums! Mikä ihana kesäpäivä.Thorin lempiherkkua.


Hevosilla ei ollut mikään kiire pois kotipihalta. 


Lapset taas selkään ja menoksi.


2 comments:

  1. Älä ota! Toi on myös Emilin herkku, kukinto ja n.20cm vartta.

    ReplyDelete