Monday, July 6, 2015

Täydellinen kavioliitto

Hotilas entisen omistajansa kanssa.

Ihanat blogini lukijat olivat yhteydessä kuukausia sitten hevosenostoaikeissa. Kävimme yhdessä katsomassa hevosia ja lopulta löysimme mielestäni täydellisen hevosen Annalle ja hänen ystävälleen.

Olen kirjoittanut hevosen ostamisesta blogissani aikaisemmin ja olen ollut mukana sekä Hollannissa että Portugalissa hevosenhakureissuilla. Anna ja hänen ystävä olivat valmiita odottamaan ja hakemaan juuri sitä oikeata hevosta ja etsimme hevosta pidemmän aikaa. Kun sain kuulla, että upea viisivuotias suomenhevonen Hotilas on myynnissä soitin heti, että nyt kannattaa tulla paikan päälle koska muuten otan itse hevosen mukaani.

Hotilas uudessa kodissaan metsätarhassa.

Hotilas on 170 säkäinen suomenhevosruuna ja nuoresta iästään huolimatta suomalaisittain erityisen järkevä tapaus. Hotilas on hyvin peruskoulututettu ja sai ostotarkastuksessa puhtaat paperit. Tärkeintä oli kuitenkin nähdä miten hevosta etsinyt henkilö loisti ja oli kuin kotonaan Hotin selässä ja hevonen ja ratsastaja löysivät nopeasti yhteisen sävelen.

Hotilas muutti viime viikolla Päijät-Hämeelle pieneen kotitalliin ja tuntuu viihtyvän hyvin. Hotilaksen elämää voi seurata Annan Tumpelompi hevosblogista ja kerron myös ratsukon kuulumisia blogini puolella kun käyn tervehtimässä heitä Päijät-Hämeellä.

Onneksi Olkoon mahtavalle kavioliitolle!

Lue myös: 
Hotia moikkaamassa
Nuoren hevosen vahvistamista
Joogaa ja valmentamista Hollolassa
Anna hevosen selkärangalle aikaa kehittyä
Jooga ja ratsastus = totta

2 comments:

  1. Komia hevonen! Pakko tarkistaa suomenhevosihmisenä suku, tutun oloinen ;) Onko sinulla (lupa) kertoa hevosen koko nimi, niin käväisen sukupostissa katsomassa?
    kiitos, kristiina

    ReplyDelete
  2. Tuo on ollut pitkään myynnissä, silloin kun katsoin oli kallis tasoon nähden, kisattu kesällä jonnin verran. Eikös tuo Googlella löydy ihan Hotilaana? Siihen se L alkuinen etuliite jos ei Hotilaana löydy.

    ReplyDelete