Sunday, July 19, 2015

Poni nimeltä Piff

Pienen pieni Piff-poni saapui kesäisenä päivänä pihattotallille Inkooseen. Piff oli kaukana tuntemastaan kodista ja ilahtui kovasti nähdessään kaksi isoa hevosta uudella kotipihalla. Kun Piff oli menossa tapaamaan isoa mustaa ja suurta ruskeata hevosta oli hevosten väliin kuitenkin laitettu lanka. Piff jäi yksin seuraamaan suuren maailman hevosten menoa ja tunsi itsensä yksinäiseksi ja kovin pieneksi.


Mutta mukavat ihmiset päästivät Piff-ponin muiden hevosten luokse ja Piff juoksi iloisena suoraan suurelle laitumelle syömään. Hetken kaikki meni hyvin, mutta suuri musta hevonen ei tahtonut jättää Piffiä rauhaan. Hetken päästä meno oli sen verran pelottavaa ja Piff niin alakynnessä, että lopulta ihmiset päättivät laittaa hevoset erilleen ja totesivat, että hevosia ei voi pitää yhdessä.

Ensimmäinen aamu samassa tarhassa.
Hieman alakuloisina kaikki lähtivät tallilta kotiin ja seuraavana päivänä Piff ihmetteli jälleen miksi suuret hevoset olivat niin kaukana ja hän joutui viettämään aikaa yksin erillään muista hevosista.

Ensimmäinen aamu samassa pihatossa.
Kunnes seuraavana päivänä tallinomistajan tytär saapui varhain aamulla tallille ja kaikki kolme hevoset tulivat iloisina vastaan samalta laitumelta. Pienen pieni Piff-poni oli karannut yöllä ison mustan ja suuren ruskean hevosen luokse ja sen päivän jälkeen iso musta kohteli Piff-ponia kuin parasta ystäväänsä ja kaikki kolme elelevät onnellisina samassa tarhassa ja laitumella.

Sen pituinen se kesäinen onnellinen Piff-poni tarina.

Piff-poni pääsee Ellan kanssa mukaan laitumelle. 
Aina välillä pitää karata Piffin tarhaan. 


Täällä me asutaan kaikki yhdessä. 

4 comments:

 1. se on söpö. Melkein söpömpi kuin Emil.

  ReplyDelete
 2. Pihatto, laidun ja hevoset sekä poni - niin onnellisia kaikki <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sanos muuta Anna! On kyllä ollut niin ihana kesä.;)

   Delete