Thursday, February 19, 2015

Voita liput Helsinki Horse Fairiin

Nyt on mahdollisuus voittaa kaksi lippua 7.-8.3.2015 järjestettävään Helsinki Horse Fair -tapahtumaan.

Kerro kommenttikentässä mikä on mielestäsi hyvä hevostapahtuma ja mitkä ovat hyvän hevostapahtuman kulmakivet. Muista myös linkittää sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. Liput arvotaan osallistuneiden kesken 28. helmikuuta.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lähde: Messukeskus


Yhteistyössä Horse Fair ja Hippola

7 comments:

 1. Mun mielestä hyvässä hevostapahtumassa oppii itse jotain uutta, hevosia kohdellaan hyvin, ihmiset on ystävällisiä toisilleen eikä pingota turhasta, niinkuin esim siitä että ruokatarjoilu ei ole seurakisoissa yhtä hyvä kuin Hihsissä (joka oli hieno tapahtuma ruokatarjoilun huonoudesta huolimatta ;)

  Hyvää tapahtumaa muistelee mielellään jälkikäteen, ja jos se seuraavana vuonna järjestetään, niin sinne menee jos suinkin vaan pääsee.

  ReplyDelete
 2. Mielestäni hyvä hevostapahtuma on monipuolinen ja mielenkiintoa herättävä eri lajeista kiinnostuneille. Tapahtuman henkilökunta on ystävällistä ja näin "tartuttaa" hyväntuulisuuttaan tapahtumassa vieraileviin ihmisiin.

  anni.jauhiainen@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Hyvässä hevostapahtumassa on monenlaista nähtävää ja koettavaa, jokaiselle jotakin. Parhaimmillaan myös hevosista vähemmän innostuneille on tarjolla hevosiin liittyvää ohjelmaa, joka saa kiinnostuksen heräämään ja nämä enemmän tai vähemmän mukaan pakotetutkin (usein kaverit tai puolisot) viihtymään. Kaikilla tapahtumassa on hyvä olla, tapahtumasta jää hyvä mieli ja sitä muistellaan vielä pitkään lämmöllä. Yleisesti ottaen hyvässä hevostapahtumassa asiat sujuvat kuin rasvattu tai ainakin ilman suuria kommelluksia: kun järjestelyt on hoidettu hyvin, yleisön tai osallistujien ei tarvitse niiden sujumista juuri miettiä. Lisäksi hyvässä hevostapahtumassa on se jokin, joka saa jo kerran tapahtumassa mukana olleen osallistumaan siihen seuraavallakin kerralla.

  suvililjanet@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Hyvä hevostapahtuma on iloinen tapahtuma joka tarjoaa kävijöille monipuolista ohjelmaa. Hyvä hevostapahtuma herättää uusia ajatuksia sekä tuo motivaatiota omaan ratsastukseen. Tapahtumassa myös hevoskärpänen pääsee puremaan niitä joilla ei ole aikaisempaa kokemusta hevosista ja ratsastuksesta.
  Hyvän hevostapahtuman punainen lanka on kuitenkin hevosten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen sekä yhteinen vastuu hyvästä ja turvallisesta hevosten hoidosta.

  malenalutz@yahoo.com

  ReplyDelete
 5. Hyvä hevostapahtuma on monipuolinen ohjelmaltaan, ja siellä on koko perheelle jotain katseltavaa! Itse olen erityisesti kiinnostunut erilaisista klinikoista joissa pureudutaan esimerkiksi hevosen hyvinvointiin tai hoitomenetelmiin (esim. kiropraktia). Näen myös ratsastusklinikat ja näytökset, erittäin hyödyllisinä, koska siitä ei voi kuin oppia opikseen kun katsoo taitavaa ratsastusta. Monesti klinikoiden vetäjillä on myös paljon hyviä vinkkejä, jotka parhaimmillaan sytyttää ratsastajan päässä lamppuja ja niitä apuja voi käyttää omassa harjoittelussa kotona. Toki tapahtumaan tarvitaan myös kevyempää ohjelmaa, ja hassuttelua harmaan arjen keskelle, koska aina kun lähdetään pois kotoa halutaan hieman rentoutua ja pitää hauskaa. Tapahtuma on onnistunut jos se saa vierailijalleen hymyn huulille, ja uutta keskusteltavaa talliporukan kesken. Tottakai unohtamatta hevostarvikekojuja! Kuka nyt ei haluaisi hemmoitella rakastaan uudella timanttiotsapannalla, tai Chian siemenillä.

  jenni.naukkarinen@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Helsinki Horse Fair on varsin hyvä esimerkki hyvästä hevostapahtumasta. Esillä paljon kiinnostavaa, hevosrotuja, hevospainoitteista matkailua, tarvikkeita luentoja hevosen ja omistajan hyvinvointiin liittyen. Mielenkiintoisia esityksiä (ratsupoliisi). Lisäksi samalla voi tutustua myös muihin liikuntaan liittyviin näyttelyihin.

  demirkazik@kolumbus.fi

  ReplyDelete
 7. Hyvä hevostapahtuma on parhaimmillaan läpileikkaus hevosalan tilanteesta ja tuo yhteen alan toimijat, sekä ammattilaiset että harrastajat. Hyvää lähiruokaa ja virkistäviä maistisia unohtamatta.

  Maarit From

  ReplyDelete