Wednesday, March 5, 2014

Piikkimatto hevoselle


Thor oli järkyttynyt. Rakas hevoseni seisoi viisi minuuttia kuin naulattuna paikoillaan ennen kuin uskalsi koskea veteen sangossa saatikka heinään maassa. Accuhorse-mattoja maahantuova Elisabeth Nysten näytti meille miten matto toimii ja ohjasajon jälkeen heitin eilen piikit loimen alle Thorin selkään.

Piikkimatossa on selkäosa sekä piikit, jotka voi asettaa halutessaan lavoille. Ajatuksena on pistää veri kiertämään ja saada hevonen rentoutumaan.


Koska minulla on tapana heittää back-on-track selkään ratsastuksen jälkeen ja magneettipanta kiinni riimuun ajattelin nyt hetken kokeilla tätä mielenkiintoista accuhorsemattia Thorille. Ei siitä ainakaan haittaa voi olla, ja uskon sen sopivan hyvin tuollaiselle herkälle ja helposti maailmaansa järkyttävälle pikku lurjukselle.


Lisäinfoa piikkimatosta löydät Equinurturen verkko- ja FB-sivuilta.

Kuvat: Accuhorsemat.com

2 comments:

  1. Kerro sitten millaisia tuloksia tää saa aikaan :) Tosi mielenkiintonen kapistus!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerron ehdottomasti miten kokeilu etenee. Ollaan molemmat siinä vaiheessa Thorin kanssa että ollaan ennemminkin sellaisessa kiputilassa ja "shokissa" näiden piikkimattojen kanssa, mutta pikkuhiljaa totutellaan. Otin nimittäin myös käyttöön oman mattoni iltaisin kotona, niin en piinaa pelkästään hevosta;)

      Delete