Saturday, November 6, 2010

Lentokenttäfiilis

On vaikeata kuvailla sanoin lentokenttäfiilistä. Sitä tunnetta kun saapuu lentokentälle ja tietää, että edessä on jälleen uusi seikkailu. Seikkailu voi olla pitkä tai lyhyt, kuten eilinen ilta Saksan Düsseldorfissa. Se voi myös olla täynnä vauhdikkaita hetkiä ja upeita tapaamisia tai sitten rauhallinen reissu hyvän ruoan ja läheisten seurassa.

Isäni ja kollegani olivat mukana eilisellä työmatkalla ja tänään palasimme Finnairin koneella kotiin. Lentokentällä joimme Starbucksin kahvia ja juttelimme elämästä. Koneessa luin Alexander Stubbin kiinnostavan kolumnin vanhemmuudesta ja politiikasta ja eteeni osui myös Finnairin Rethink Quality -bloggaajien esittely. Kävin juuri blogia vilkaisemassa enkä vielä innostunut, mutta käyn lukemassa ajan kanssa joku päivä. Konsepti kun on mielestäni niin mahtava.

Palattuani maanpinnalle tänään matka jatkui Ellan ystävän syntymäpäiväjuhlille. Suurin osa juhlavieraista olivat jo lähteneet, joten me saimme nauttia kakun kermasta ja istua iltaa rakkaiden ystävien seurassa.

Perjantaina olin Granden kanssa Nupun tunnilla ja tunnelma oli maaginen kun kävimme kävelemässä metsässä sen jälkeen. Ensi viikolla on paljon ratsastusta tiedossa ja sitten alkaa jo uusi työ.

No comments:

Post a Comment