Tuesday, February 23, 2010

Kylmä ja lunta


Kävin eilen Tesellon kanssa kunnon ratsastustunnilla. Tesello jaksoi hyvin ja tuntui todella hyvältä ratsastaa, vaikka oli kovin hikinen. Minulta jäätyi sormet ja varpaat alussa ihan kokonaan. Mul taitaa olla hieman huonot ratsastustamineet talvea ajatellen, mutta ei enää viitsisi ostaa mitään uutta tätä talvea varten. Ratsastin sitten vielä Eemil the Ardennerilla ja sen jälkeen vasta tulikin kylmä, kun olin liikuttanut kaksi aika suuriliikkeistä hevosta. Onneksi on kylpyamme jonne voi hypätä heti kotiin tultaessa.

Loppuviikko voi olla hieman hiljaisempi, sillä tuntuu siltä että jään kohta talviunille, jos tämä talvi jatkuu vielä pitkään. Rakastan talvea ja lunta, mutta nyt kaipaan aurinkoa ja lämpöä. Tänään taas Tesellon kanssa jotain rauhallista puuhaa maneesissa ja sitten vielä hieman Masin rapsutusta ja Blondie-suomenhevosen ratsastusta. Lauantaina muutetaan Tesellon kanssa Tampajan kartanolle.

3 comments:

 1. Mitä!?!
  Viet mun suosikin, 'nuolevan hevosen' pois Staffansbergistä. Julmaa, ketäs mä nyt rapsutan siellä käydessäni? :)

  ReplyDelete
 2. Moi Tapsa! Lisäsin sulle videoklipin 'nuolevasta hevosesta'. Voit käydä katsomassa sitä aina kun tulee ikävä=) Kohta me varmaan tullaan jo takaisin Inkooseen. Tulet kai sitten Tampajalle käymään?

  Kia

  ReplyDelete
 3. Holaa, kohta kylmyys kaikkoaa kun salsataan tiukasti tänään. Tuokoon se kevään tullessaan, vaikka onkin olo ettei nää lumipenkat sula ikinä =D. Tesello näyttää kivalta tyypiltä. Pitää tulla katsoo =D.

  ReplyDelete