Monday, March 5, 2018

Usko unelmiin!

Eeva Jaakonsalo ja minä.

Kun aloitin joogaopettajakoulutuksen pari vuotta sitten Clare Gates-Sjöblom kysyi miksi olemme tulleet mukaan koulutukseen. Kerroin, että elämäni missio on luoda mahdollisimman hyvä elämä mahdollisimman monelle hevoselle ja jooga tulisi olemaan olennainen osa sitä missiota. Halusin yhdistää hevoset ja joogan, mutta en vielä tiennyt miten. Olin kuitenkin varma, että se on se polku jota haluan kulkea ja tiesin sen päivän koittavan, kun jooga ja hevoset yhdistyisivät juuri minulle luontaisella tavalla. 


Johtamisvalmentaja ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo saapui elämääni vähän aikaa sitten. Eevan kanssa ajatuksemme resonoivat heti ja kun Eeva pyysi minua mukaan Kekkolan kartanoon vetämään joogaa ei tarvinnut miettiä hetkeäkään.Viikonloppu oli kaikin puolin upea. Fantastiset puitteet, kaunis luonto, charmikas ja hyvinhoidettu kartano, kotoisat huoneet, pehmeät sängyt, mindfulnessia, joogaa ja hevosia. Ruoka oli toisesta maailmasta. Täysin ekologista ja lähituotettua ja paikassa oli kaiken kaikkiaan todella hyvä energia. Porukka oli huikea ja viikonlopun aikana ehdittiin itkeä ja nauraa, saunoa, istua paljussa ja käydä avannossa.

Maaginen Kekkolan kartano

Kuva: Riikka Hakala

Kaikki nämä pienet yksityiskohdat. Kuva: Riikka Hakala
Ruokailusali
Saunassa sai pestä hiukset järvivedellä (rakastan järvivettä)

Yksi höyryävistä paljuista. Juuri sopivan kuumaa vettä.

Avanto järven rannalla

Saunahuoneen takkatuli ja kynttilänloiste. Niin tunnelmallista.

Kuva: Riikka Hakala  • When I started my yoga teacher training a few years ago our teacher asked us why we are there. I told the group that my biggest mission is to create a better life for horses 🐴💕 and in order to do that I want to combine yoga and horses. I want to teach people both physical and mental awareness in order for them to be more aware and grounded around their fourlegged friends. I was never sure how I would do it or how I would combine these two passions of mine. But I knew that moment would come. A few years back I met Eeva Jaakonsalo and this autumn we planned a retreat at Kekkolan Kartanor that not only involved Mindfulness and Yoga but also horseback riding a few hours every day. And it was perfect. Truly magical. 

  • I really really enjoyed every second of it and I felt so at home. Just where I am supposed to be. So maybe my point being is that you should listen to your hearts calling. When you do what you long for, it all make sense. 

Maneesi

Pakollinen tallikisa, joka ilmestyi pari vuotta sitten tallille, lähtee omille
teilleen kesäisin ja palaa aina syksyn tullen. 

Peikko, minä, Eeva ja Pinni. Super Ihana tuttavuus tämä Peikko, 

Tämä on vierastalli, jonne saa tuoda oman hevosen leirien ajaksi.
Kekkolan kartanon ikioma fantastinen "hevoshotelli". 

Siis tämä ruoka..... Ja jälkiruoat. Mums.....Järjestämme seuraavan Mindfulness, jooga ja Ratsastus -viikonloppukurssin Kekkolan kartanossa 14.-16. syyskuuta. Toivottavasti näemme siellä. Alustavat ilmoittautumiset tapahtumasivun kautta.

Kurssilaisten ajatuksia viikonlopusta:

"Miten voikin ihmisellä olla ilo ja onni kokea viikonloppu, jollainen minulla on ollut.
Rentoutumista, ratsastusta, liikutusta (sekä mielen että kehon), joogaa, saunaa, koiria, naurua, kissa, mindfulnessia, aivan mielettömän mukavia ihmisiä, upea kartano, kielen mennessään vievää ruokaa ja kevätaurinkoa," Riina Rajaniemi

"Tämmöistä mahtavuutta on taas, ettei meinaa oikein edes kestää. Tiedättekö, kun yhtenä päivänä on päässä sellainen kimeä stressiperäinen surina ja seuraavana ihan vaan hiljaista ja tasaista ja ihanaa. Kiitos, EevaKia ja kartanon taitavat ihmiset ja hevoset," Riikka Hakala💓 r


Kotosalla Ella ja Jack nauttivat maalla vanhempieni kanssa ja Thor sai maastoilla Tuulikin, Tuulikin ystävän ja Vistin seurassa. Ihan parhautta! Kiitos kaikille super avusta. 


Super kaverukset Thor ja Visti!

No comments:

Post a Comment