Thursday, November 9, 2017

Thor ja Jack


Meillä oli aivan super ihanaa tänään tallilla. Uskalsin ensimmäistä kertaa pitää Jackia vähän enemmän vapaana ja vaikka pidättelin sydäntäni aika ajoin meni tallilla totuttelu todella hyvin. 

Thor loukkasi polvensa lauantaina, kun kaatui pihatossa leikkiessä, joten tämä viikko ollaan otettu rauhallisemmin. Ollaan maastoiltu ja olen hyödyntänyt maastakäsin työskentelyä Jackin totuttamiseen tallielämään. 


Thor ja Jack tulevat todella hyvin toimeen ja oli jotenkin hellyttävää nähdä miten Jack hakeutui koko ajan Thorin seuraan. Oli myös mahtava huomata, että Thor, joka jossain vaiheessa on ollut se nuori ja todella energinen kaveri on nyt se järkevä aikuinen, joka tarkkailee Jackin energistä olemusta selvästi hieman huumorilla. 


Thorin kanssa on ollut niin super kiva puuhastella. Thor voi kyllä niin hyvin Inkoossa ja on niin paljon mukavampaa viettää aikaa yhdessä, kun Thor on kaikin tavoin rauhoittunut. Uskon, että myös Thorilla on mukavampi olla. Myös polvi on parantunut hyvin ja pahin turvotus on jo poissa. Ihmettelen myös, että Thor ei ole kehittänyt impparia (kuten aikaisempina syksyinä jos on tullut haava), mutta oletan sen johtuvan siitä, että Thor liikkuu koko ajan eikä neste pääse samalla tavalla kerääntymään jalkaan. 

Onhan nää nyt aika super söpöt nää meidän pojat. Aivan super ihanat. Toivon niin, että Jackista kehkeytyy yhtä täydellinen tallikaveri kuin Boomerista. Sellainen, joka viihtyy tallilla ja jonka kanssa pääsee tekemään pitkiä maastoja. 

No comments:

Post a Comment