Monday, September 16, 2013

Rentoa Stadion tunnelmaa

Lauantaina Annika kävi jälleen korjaamassa jäseniä ja ennen sitä olin pitkästä aikaa Wennerstrandin Iian tunnilla maneesissa. Sunnuntaina Thor ja Riikka olivat suunnanneet maastoon ja onneksi oli Riikan vetokoira mukana. Keskiviikkona Thor ja Riika tulivat nimittäin pomppien takaisin tallille, kun peurat yllättivät pellolla joten nyt Thor oli pari kertaa yrittänyt kääntyä ympäri. Mutta kuten Riikka kirjoitti: "Mitä pienet edessä sitä isot perässä". Tallille tultuaan Thor oli haukotellut ja ollut todella raukean oloinen. Riikalla on siitä aivan mahtava video, mutta en ole saanut sitä vielä linkitettyä tänne. Voiko hevonen saada raikkaan ilman myrkytyksen?


Illalla Rannvi kraniosakraleerasi Thorin ja Thor oli ollut lihaksistostaan oikein hyvä (parempi kuin aikaisemmin), mutta melko vino. Vasen lapa oli antanut periksi ja Thor oli hengitellyt oikein syvään ja paljon.

Kun Ella oli isänsä luona ja Thoria hoidettiin, olimme Jessin kanssa stadikalla nautiskelemassa tunnelmasta. Tapasimme paljon tuttuja ja nappasimme Johannan mukaan meidän katsomoon. Oman päivän kruunasi valjakkohevoset, sillä kaikki esiintyneet hevoset olivat lihaksistostaan todella hyvässä kunnossa. Sai minut taas vakuuttuneeksi siitä, että joku päivä heitän Thorin kärryjen eteen. Parin viikon päästä Jillan blogista tuttu Make tulee ohjasajamaan Thoria ensimmäisen kerran, joten katsotaan nyt ensin mitä Make on mieltä:)














Ja syksyn parhaimmistoa on kesän ja lämpimien kelien jatkuminen. Thor saa vielä nauttia laitumella Obelixin kanssa. 

Lue myös lisää Stadionin urheilujuhlasta Ystäväni hevonen -blogista.
 

2 comments:

  1. Valjakkohevoset olivat kyllä aivan upeassa kunnossa, koko meidän porukka ihaili niitä!

    ReplyDelete
  2. Eikö vain Noora! Niin upeita. Katselin eritoten heppojen selkälihaksia. Ei ollut mitään suurempia kuoppia trapezius-lihaksen kohdalla:)

    ReplyDelete