Thursday, April 26, 2012

Ja se lapa


Ja niin se vasen lapa vain edelleen jumittaa. Sannan hieroessa tänään sain oikein itse tuntea miten jumissa Thorin vasen lapa oli ja tässä tämän päivän hieronnan tulos:

VP: Lavan takaosa erittäin tukossa
Selän alueella kireyttä
Lannealue tukossa
Takareisi tukossa

OP: Lavan takaosa hiukan tukossa
Lannealue tukossa
Takareisi tukossa

Huom: Tukkoisempi kuin viimeksi.

Thor reagoi välillä hierontaan potkimalla takajaloilla, mutta rentoutui selvästi hieronnan aikana ja toivottavasti hieronta lievittää hieman tukkoisuutta. Sanna oli kanssani samaa mieltä siitä, että visiiti Vermoon ja hampaiden katselmus ei ole ollenkaan huonompi idea. Joku syy siihen on, että Thorin vasen lapa on koko ajan jumissa (johtuu varmaan myös siitä, että Thor liikkuu aika vinosti), mutta syy tukkoisuuteen saattaa löytyä hampaista. Ja onneksi kohta tulee kesä, niin Thor pääsee liikkumaan laitumelle ja syömään ruohoa. Jos hevosilla olisi mahdollisuus laiduntaa vuoden ympäri olisi hierojilla paljon vähemmän hommaa.....

Ja kiitos Team Suokkipojat -blogin kirjoittaja tästä alla olevasta vastauksesta kysymyksiin blogissasi.


19. Luetko itse paljon blogeja?
 - Silloin tällöin, harvemmin kommentoin. Tämänhetkinen suosikkini on Kian heppablogi, joka kertoo muun maailman hevostouhusta ja kouluratsastuksen hienoudesta ja itse Kian elämästä. Tosi symppis blogi!

1 comment:

  1. Ole hyvä vain, maininnan olet tosiaan ansainnut tällä blogillasi! Aivan ihana todellakin. :) Tsemppiä Thorin kanssa!

    ReplyDelete