Sunday, July 25, 2010

Fiilistelyä Hankoon Sea Horse -viikolta

Polttarit Hankoossa sujuivat mainiosti. Mikaela oli todella onnellisen oloinen ja kaikilla oli hauskaa. Yövyimme pienessä majatalossa ja söimme super hyvän aamiaisen Villa Maijassa.

Tänään pääsimme vielä nautiskelemaan Sea Horse week -ratsastustapahtumasta ja seurasimme junioreiden hyppelyä. Oli mukava huomata, että paria ratsukkoa lukuunottamatta taso oli korkea, hevoset upeita ja monet nuoret ratsastivat mielestäni todella hyvin.

Junioreiden SM-kultaa voitti viime vuoden hopeamitalisti Mikael Wahlman, toiseksi tuli Emelie de la Chapelle ja kolmannelle sijalle sijoittui Tuuli Leivo.

Ehdin myös expo-puolelle ja löysin Tesellolle uuden riimun ja ruskean satulahuovan, jota olen havitellut jo pidemmän aikaa. Saimme vielä kutsun VIP-telttaan, josta seurasimme palkintojenjakotilaisuutta ennen kotimatkaa. Illalla olin vielä ensimmäisellä Nupun tunnilla kuukausiin ja en uskalla sanoa muuta kuin että voi vain toivoa parasta ja tehdä vatsalihaksia, sillä Tesellolla on niin iso liike, että se vaatii jo hieman täydellisempää oman vartalon koordinointia.

No comments:

Post a Comment