Sunday, June 20, 2010

Sammakoita, prinssejä ja valokuvaamista

Viikonloppuna tein ihan ihka oikeata työtä valokuvaajana. Kuvasin ystävätärtäni Marianne Kiskolaa lehtiartikkelia varten ja otimme kuvia Mariannen makumaailma ja Ennen vanhaan -blogeihin.

Seurasimme myös maalla perheen kanssa Victorian ja Danielin häitä ja tuli sellainen olo, että ehkä jotkut sadut ovat ihan oikeasti totta. Danielin puhe Victorialle oli hellyttävän aito ja ihana.

Tesellon jalkaongelmien laajuus alkaa vasta nyt selvitä minulle. Olen jutellut Tesellon ongelmista parin eläinlääkärin kanssa ja vaikka ennuste on todella huono, niin aion tehdä parhaani. Periksi ei anneta ja uskon edelleen ihmeisiin.

Tänään kävimme Eemelin, Pian, Blondien, Johannan ja Masin kanssa maastossa. Masi oli todella innostunut ja oli ihana huomata miten täynnä energiaa rakas Masiseni on 20-vuotiaanakin.

Kuvissa: Me maastoilijat, Ella ja ystävät maalla ja kuvattava Marianne.

2 comments:

  1. Kiitos mielenkiintoisesta blogista! Päädyin seuraamaan sinua ja Teselloa kun googlettelin sädeluuontumaa. Minulla on ko. vaivasta kärsivä tamma ja välillä tuntuu kuin oman hepan juttuja lukisi.
    Tämän blogipäivityksen kohdalla kiinnostuin keiden eläinlääkäreiden kanssa olet hevosesi ongelmista puhunut ja minkälaisia hoitoja ovat Tesellon tapauksessa suositelleet?

    ReplyDelete
  2. Moi Maria ja terveisiä Espanjan Calahondasta. Kiva kuulla, että luet blogiani. Tesellon jalkavaivat ovat valitettavasti vielä laajemmat kuin pelkkä sädeluuontuma, mutta olen konsultoinut ja jutellut monien eläinlääkäreiden ja kengittäjien kanssa sädeluuontumasta. Kerron mielelläni lisää havainnoistani ja eläinlääkäreiden ja kengittäjien ajatuksia vaivasta. Mikäli haluat kuulla lisää, niin laita viestiä mulle kiaherold@hotmail.com. Tärkeintä on kuitenkin hyvä kengittäjä, säännöllinen liikunta ja inspiroivat tallikaverit. Uskon itse, että suurin osa tämän päivän ongelmista johtuvat liian vähäisestä liikunnasta, mutta jutellaan siitä meilitse lisää. Aurinkoisin terveisin, Kia

    ReplyDelete